Patrick J. Adams en Jerrika Hinton zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van Accused (US) seizoen twee op Fox.



Accused (US) op Fox is gebaseerd op de BAFTA Award-winnende misdaad-anthologieserie van de BBC en is ontwikkeld door Howard Gordon. Elk seizoen biedt Accused (US) een verzameling van actuele en menselijke verhalen over misdaad en straf.

Elke aflevering wordt verteld vanuit het oogpunt van de beklaagde door middel van flashbacks en belooft een provocerende thriller te worden met een andere misdaad, in een andere stad en met een volledig originele cast.



Adams (foto, links) en Hinton (foto, rechts) zullen beiden te zien zijn in een aflevering van seizoen twee, getiteld Marcus' Story, waarin een technisch ondernemer software maakt die een duistere wending neemt wanneer het gebruikt wordt. Adams speelt Pete en Hinton speelt Lycia, terwijl Nick Cannon de rol van Marcus op zich zal nemen.

In de Sony Pictures Television-productie voegen Hinton en Adams zich bij een castlijst voor seizoen twee dat al bestaat uit Justin Chambers, Danny Pino, Taylor Schilling, William H. Macy, Felicity Huffman en Michael Chiklis, die terugkeert uit het eerste seizoen.

Accused (US) seizoen twee gaat dinsdag 1 oktober om 20.00 uur (Amerikaanse tijd) van start, waar het zal leiden naar het mysteriedrama Murder in a Small Town onder leiding van Kristin Kreuk.

Sinds hij acht seizoenen lang de rol van Mike Ross in Suits speelde, was Adams te zien in The Right Stuff van National Geographic en Prime Video's A League Of Their Own. Zijn televisierollen omvatten ook de aankomende Netflix/BBC-miniserie Lockerbie, Prime Video's Sneaky Pete en de horror-miniserie Rosemary's Baby van NBC.

Hinton heeft sinds haar vijf seizoenen durende rol als Grey's Anatomy's Dr. Stephanie Edwards rollen gehad in HBO's Here and Now (2018), Servant van Apple TV+ en Prime Video's Hunters (2020). Recentelijk was zij te zien in de gelimiteerde Netflix-serie A Man in Full.