In een concurrerende situatie heeft Prime Video Home Team binnengehaald, een comedyserie met Eric Stonestreet.



Het project is afkomstig van Zihuatanejo Productions van Austin Winsberg, Peyton Manning's Omaha Productions, The Tannenbaum Company, Lionsgate Television - waar The Tannenbaum Co. en Zihuatanejo gevestigd zijn - en Amazon MGM Studios.

Home Team is geschreven door Jason Belleville op basis van een verhaal van hem en Winsberg en wordt beschreven als een comedyserie met een groot hart en een liefdesbrief aan vader-zoon relaties.



Het volgt Scott Hansen (Stonestreet, foto) die nu vastzit terwijl hij zijn vader verplaatst naar een bejaardenhuis, zijn leven weer op de rails begint te krijgen op een nieuwe werkplek en begint te leren hoe hij eindelijk in het moment moet leven van mensen die veel minder momenten over hebben.

Stonestreet en Belleville, die als showrunner optreedt, produceren samen met Manning, Jamie Horowitz en Ben Brown via Omaha Productions; Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum en Jason Wang via The Tannenbaum Company; en Steven Kavovit via Thruline Entertainment.

Home Team is beïnvloed door de sterke relatie van Stonestreet en Manning met hun vaders en bevat een sportthema via de middelbare schoolgeschiedenis van Scott Hansen. Het duo komt eindelijk samen nadat Manning in 2017 een cameo had gedaan in Emmy-winnaar Modern Family, maar geen scènes had met Stonestreet, een grote fan van de Kansas City Chiefs die destijds gekscherend klaagde dat hij Manning, een topspeler voor rivaliserende teams tijdens zijn American Football-carrière, niet in zijn buik kon stompen.

Stonestreet speelde een hoofdrol in Modern Family als Cameron Tucker, waarmee hij twee Emmy Awards won in de categorie Voortreffelijke Mannelijke Bijrol in een Comedyserie en een hele reeks onderscheidingen voor zijn rol. Hij speelde ook Magnus Antas (ook wel bekend als de gekke kerstman) in seizoen twee van The Santa Clauses en was te zien in American Auto.

Dit is de nieuwste samenwerking tussen The Tannenbaum Co. en Winsberg via Lionsgate TV. Het volgt op Acapulco, de tweetalige comedyserie van Apple TV+. Acapulco, nu in zijn derde seizoen, is gemaakt en geproduceerd door Winsberg, evenals Zoey's Extraordinary Playlist van NBC en de vakantiefilm Zoey's Extraordinary Christmas, die hij ook maakte, produceerde en showrunner was. Winsberg produceerde en schreef onlangs mee aan de Disney+ film Secret Society of Second-Born Royals.

Belleville was co-uitvoerend producent voor Acapulco en een andere comedyserie van Tannenbaum Co./Lionsgate, ABC's Home Economics. Momenteel is hij mede-uitvoerend producent van de aankomende Denis Leary-serie Going Dutch.