MTV Entertainment Studios en 101 Studios hebben hebben officieel de casting van Michelle Pfeiffer bevestigd.



Bronnen meldden al eerder dat Pfeiffer (foto onder) betrokken was bij het project, samen met Patrick J. Adams en Kurt Russell, die nog officieel bevestigd moeten worden. Pfeiffer en Russell waren al maanden in gesprek en hun namen werden respectievelijk in februari en juni voor het eerst aan de serie gekoppeld.



Volgens de synopsis is de serie een hartverwarmende studie over verdriet en menselijke verbondenheid waarin een familie uit New York City gevolgd wordt in de Madison River-vallei in centraal Montana.

"Michelle Pfeiffer is een opmerkelijk talent die elke rol doordrenkt met emotionele diepte, authenticiteit en gratie," zegt Chris McCarthy, Paramount Global Co-CEO en President/CEO, Showtime & MTV Entertainment Studios. "Ze is het perfecte anker voor The Madison (voorheen 2024 als werktitel), het nieuwste hoofdstuk van het Yellowstone (2018)-universum van de briljante geest van Taylor Sheridan."

Madison wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, John Linson, Art Linson, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Christina Voros, Michael Friedman, Michelle Pfeiffer en Keith Cox.

Pfeiffer speelde in talloze films als Batman Returns van Tim Burton, Murder on the Orient Express van Kenneth Branagh, Hairspray van Adam Shankman, Scarface van Brian De Palma en The Age of Innocence van Martin Scorsese. Op televisiegebied speelde Pfeiffer een hoofdrol als Betty Ford in The First Lady van Showtime.