De eerste blik op de reboot van de superheldenserie Daredevil: Born Again werd onthuld voor het publiek op D23 in Anaheim.



Daredevil: Born Again volgt de oorspronkelijke hoofdrolspeler Charlie Cox als Matt Murdock, een blinde advocaat die de misdaadbestrijdende superheld Daredevil wordt, en bevat ook Vincent D'Onofrio die zijn rol als maffiabaas Wilson Fisk oftewel Kingpin herhaalt en Jon Bernthal die terugkeert als The Punisher.



Het publiek op D23 werd getrakteerd op een (nog onvolledige) teaser trailer van Daredevil: Born Again nadat de acteurs, naast Cox, D'Onofrio en Bernthal ook Deborah Ann Woll en Elden Henson deel van uitmaken (zie foto), het podium beklommen.

Wow! is het juiste woord na het zien van de nieuwste teaser trailer. Dit is de Daredevil die we kennen van Netflix. Visceraal, filmisch, bloederig. En er is een groot eerbetoon aan de film Heat met Charlie Cox's Matt Murdock en Vincent Donofiro's Kingpin die elkaar ontmoeten in een restaurant om verbaal hun grenzen te trekken.

"Als je over de schreef gaat, zal ik er zijn," zegt Murdock. Kingpin vraagt zich vervolgens lachend af of het Daredevil is die praat of Murdock.

In een andere opname zegt een gevangene tegen Murdock: "Je begrijpt het niet, mensen hadden je nodig."

Ook te zien is Jon Bernthal's Frank Castle oftewel The Punisher, die het opneemt tegen Murdock in een vechtpartij voordat de eerste zich realiseert dat het zijn bondgenoot is.

De tagline in de teaser trailer luidt: "The Devil's Work Is Never Done." De teaser trailer was echter exclusief voor de bezoekers van D23, dus deze kan MijnSerie niet laten zien. Wie echter een beetje moeite doet zal hem vast wel ergens op internet kunnen vinden.

Kevin Feige, president van Marvel, bevestigde ook dat er binnenkort een tweede seizoen wordt opgenomen.

De cast van Daredevil: Born Again bestaat verder ook uit Margarita Levieva, Arty Froushan, Sandrine Holt, Michael Gandolfini en Nikki M. James. Dario Scardapane is de showrunner en de regie is in handen van Marvel's Loki-duo Justin Benson en Aaron Moorhead.

We moeten wachten tot 1 maart 2025 voor Daredevil: Born Again.