Tell Me Lies seizoen twee heeft nu een trailer en de spanning wordt alleen maar groter tussen Lucy Albright en Stephen DeMarco.



Na hun dramatische breuk aan het begin van afgelopen zomer, keren de twee terug naar Baird met Lucy (Grace Van Patten) vastbesloten om zich te concentreren op school. Stephen (Jackson White) gaat nu uit met Diana (Alicia Crowder).

In het tweede seizoen van de dramaserie zullen we zien hoe de gevolgen van het vorige seizoen zich uitbreiden naar de vriendengroep van Lucy en Stephen.



Helaas is Stephen er nog steeds, zowel in de vriendengroep als individueel, en de verslavende dynamiek tussen hem en Lucy neemt dit seizoen een nieuwe vorm aan. Maar het terugkerende gastpersonage Leo van Thomas Doherty is geïnteresseerd in Lucy.

Lucifer-acteur Tom Ellis is toegetreden tot seizoen twee in de rol van Baird College professor Oliver, die getrouwd is met Lucy's lerares Marianne (Gabriella Pession). Zijn betrokkenheid bij een student kan voor problemen zorgen.

Andere nieuwkomers zijn Jacob Rodriguez als Chris, broer van Lydia (Natalee Linez) en potentiële liefdesinteresse voor Pippa (Sonia Mena). Katherine Hughes speelt Molly, Diana's vriendin die dit seizoen ook op zoek is naar een romance.

Andere terugkerende castleden zijn Cat Missal, Spencer House en Branden Cook.

In Tell Me Lies, gebaseerd op het boek van Carola Lovering, draait het om acht jaar van een giftige relatie die iedereen in zijn baan beïnvloedt, met studievrienden die er op verschillende momenten in meegezogen worden.

Meaghan Oppenheimer is showrunner en uitvoerend producent, met Belletrist-uitvoerend producenten Emma Roberts, medeoprichter van het productiebedrijf Karah Preiss en Matt Matruski. Stephanie Noonan en Laura Lewis produceren voor Rebelle Media. Lovering is ook adviserend producent voor de Hulu Original-serie die wordt geproduceerd door 20th Television.

Tell Me Lies seizoen twee gaat woensdag 4 september van start met twee afleveringen, gevolgd door één aflevering per week.

Bekijk hieronder de trailer.