Apple TV+ heeft de een teaser onthuld van Disclaimer, de gelimiteerde serie van zeven afleveringen van Alfonso Cuarón.



Disclaimer is geschreven en geregisseerd door Cuarón en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Renée Knight. De psychologische thrillerserie volgt journaliste Catherine Ravenscroft (Cate Blanchett), die haar reputatie heeft opgebouwd door de wandaden en overtredingen van anderen te onthullen.

Wanneer ze een roman ontvangt van een onbekende auteur, beseft ze tot haar afschuw dat ze nu de hoofdpersoon is in een verhaal dat haar donkerste geheimen blootlegt.



Terwijl Catherine zich inspant om de ware identiteit van de schrijver te achterhalen, wordt ze gedwongen om haar verleden onder ogen te zien voordat het zowel haar eigen leven als haar relaties met haar man Robert (Sacha Baron Cohen) en hun zoon Nicholas (Kodi Smit-McPhee) verwoest.

De ensemblecast bestaat verder uit Kevin Kline, Lesley Manville, Louis Partridge, Leila George, Hoyeon Yung en Indira Varma als de verteller.

De gelimiteerde serie maakt zijn wereldwijde debuut op vrijdag 11 oktober met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag tot en met 15 november.

Disclaimer komt van Apple Studios en wordt gecoproduceerd door Esperanto Filmoj en Anonymous Content. Cuarón produceert voor Esperanto Filmoj samen met Gabriela Rodriguez. Blanchett speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook uitvoerend producent. David Levine en wijlen Steve Golin produceren voor Anonymous Content.

Emmanuel Lubezki, Donald Sabourin en Carlos Morales produceren ook. Renée Knight is co-uitvoerend producent. De muziek is gecomponeerd door Finneas O'Connell.