Hulu's Only Murders in the Building zal in seizoen vier de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch) ontrafelen.



Zoals de officiƫle trailer van de serie (onderaan dit nieuwsbericht) onthult, is er nog steeds veel gaande voor het trio Charles-Hayden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel Mora (Selena Gomez).



Van New York City tot Los Angeles zullen Charles, Oliver en Mabel worstelen met de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen drie rond de vroegtijdige dood van Charles' stuntdubbel Sazz Pataki. Ze vragen zich af of Sazz of Charles het beoogde slachtoffer was en het onderzoek van het trio brengt hen naar Los Angeles, waar een Hollywood-studio een film over de podcast Only Murders voorbereidt.

Terwijl de amateurspeurneuzen terug naar New York racen, beginnen ze aan een epische reis - ze doorkruisen de binnenplaats van hun gebouw om zich te verdiepen in de levens van de bewoners van de West Tower van Arconia.

De terugkerende spelers Meryl Streep, Michael Cyril Creighton en Da'Vine Joy Randolph krijgen gezelschap van Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Melissa McCarthy, Molly Shannon, Kumail Nanjiani en Richard Kind.

De serie van Martin en John Hoffman ontving maar liefst 21 Emmy-nominaties in meerdere belangrijke categorieƫn, waaronder Voortreffelijke Comedyserie, Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Comedyserie voor Martin en Short, Voortreffelijke Vrouwelijke Hoofdrol in een Comedyserie voor Gomez en Voortreffelijke Vrouwelijke Bijrol in een Comedyserie voor Streep.

De serie keert terug op dinsdag 27 augustus. Bekijk de trailer hieronder.