Sylvester Stallone is terug in actie in de eerste volledige trailer voor het nieuwe seizoen van de Paramount+ serie.



De nieuwe trailer bevat een nieuw nummer, Get By, van countryster Jelly Roll, die ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

"Niets lost een conflict beter op dan een goede klap in je gezicht", verklaart hoofdrolspeler Sylvester Stallone in de trailer.



In de serie speelt Stallone de hoofdrol van een voormalige maffiabaas die een nieuw misdaadimperium opbouwt in Oklahoma. Tulsa King seizoen twee gaat zondag 15 september van start.

De serie wordt geproduceerd door Taylor Sheridan en geschreven door Terence Winter, en dit seizoen is regisseur Craig Zisk aan het team toegevoegd.

De beschrijving van het tweede seizoen luidt: "Dwight en zijn crew gaan door met het opbouwen en verdedigen van hun groeiende imperium in Tulsa, maar net als ze hun draai gevonden hebben, realiseren ze zich dat ze niet de enigen zijn die hun claim willen opeisen.

Met de dreiging van de maffia van Kansas City en een zeer machtige lokale zakenman in het vooruitzicht, worstelt Dwight om zijn gezin en zijn crew veilig te houden en tegelijkertijd al zijn zaken in de gaten te houden. Bovendien heeft hij nog steeds onafgemaakte zaken in New York."

De serie wordt geproduceerd door 101 Studios en MTV Entertainment Studios en heeft ook Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund en Dana Delany in de hoofdrollen.

Bekijk hieronder de trailer.