Hulu heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe achtdelige documentaire The Secret Lives of Mormon Wives.



De documentaire volgt een groep mormoonse moeders/influencers achter de hashtag #MomTok. Terwijl de groep bekendheid kreeg op sociale media, implodeerde hun wereld toen ze verstrikt raakten in een swingend seksschandaal dat de krantenkoppen haalde. Hun zusterschap wordt door elkaar geschud en hun geloof, vriendschap en reputatie worden op de proef gesteld.



"Ik hou van de mormoonse kerk, maar er zijn veel regels die we moeten volgen," zegt Mikayla Matthews in de trailer.

Een andere vrouw zegt: "We zijn opgevoed om huisvrouwen voor de mannen te zijn, om al hun wensen te dienen."

Mayci Neeley zegt in de trailer dat hun doel om sociale media te gebruiken is "om het stigma van genderrollen in de mormoonse cultuur te doorbreken".

Een van de echtgenoten zegt dat hij "bang" is voor de gevolgen die hun pas ontdekte roem voor hen zou kunnen hebben omdat "er in de mormoonse kerk niet voor niets regels zijn".

In The Secret Lives of Mormon Wives spelen Taylor Frankie Paul, Demi Engemann, Jennifer Affleck, Jessi Ngatikaura, Layla Taylor, Mayci Neeley, Mikayla Mathews en Whitney Leavitt de hoofdrollen.

Jeff Jenkins Productions, in samenwerking met 3BMG en Walt Disney Television Alternative, zit achter The Secret Lives of Mormon Wives.

De uitvoerende producenten zijn Jeff Jenkins, Russell Jay-Staglik, Andrea Metz, Brandon Beck en Eric Monsky bij Jeff Jenkins Productions, Ross Weintraub en Reinout Oerlemans bij 3BMG; en Danielle Pistotnik, Georgia Berger en Lisa Filipelli bij Select Management Group.

Alle acht afleveringen van The Secret Lives of Mormon Wives verschijnen op vrijdag 6 september op Hulu.

Bekijk de trailer van The Secret Lives of Mormon Wives hieronder.