You is klaar! De productie van de Netflix-thrillerserie is afgerond.



Penn Badgley onthulde deze week dat het filmen van het vijfde en laatste seizoen van de serie was afgelopen. De streamingdienst bestelde het laatste seizoen in maart 2023.

Met Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu en Eve Austin in de hoofdrollen, is de serie geïnspireerd op de romans van Caroline Kepnes en volgt Joe Goldberg (Badgley) op zijn zoektocht naar "ware liefde".



Sera Gamble, de voormalige showrunner van de Netflix-serie, zei het volgende over het laatste seizoen, per TUDUM:

"Nu ik me terugtrek uit het dagelijkse runnen van de serie om me op nieuwe projecten te richten, ben ik mijn medeschepper en allround genie Greg Berlanti, Caroline Kepnes, mijn vrienden bij Berlanti Productions en Alloy Entertainment, en onze standvastige partners bij Warner Bros. en Netflix enorm dankbaar. De serie maken samen met onze schrijvers, producenten, regisseurs, cast en crew was een eer en belachelijk leuk. En ik voel me gelukkig dat ik heb kunnen werken met een artiest die zo begaafd en bedachtzaam is als Penn Badgely. Ik ben trots op wat we allemaal hebben bereikt en voel me bevoorrecht dat ik de fakkel mag doorgeven. Ik kijk ernaar uit om het You-team te zien en te steunen terwijl ze Joe Goldbergs reis tot een heerlijk verdraaid einde brengen."

Greg Berlanti en Sarah Schechter spraken ook over het einde van de serie:

"We zijn Netflix en Sera en iedereen die vanaf het begin deel heeft uitgemaakt van deze serie zo ongelooflijk dankbaar. Sera is de meest briljante schrijfster en partner en ze zal een belangrijk deel van de You-familie blijven als uitvoerend producent. We zijn van plan om haar de komende jaren elk mogelijk idee van ons bedrijf te brengen. We zijn verheugd om onze relatie met Mike en Justin voort te zetten nu zij de teugels overnemen als co-showrunners en zich voorbereiden om Joe Goldberg thuis te brengen."

De startdatum voor het laatste seizoen van You wordt later bekendgemaakt.