Lisette Olivera heeft een vaste rol gekregen in het populaire procedurele drama FBI van CBS.



Oliviera (foto onder) zal Syd zal spelen, een getrainde Behavioral Analysis Unit Agent die op het punt staat om het veld in te gaan.



FBI, dat in mei zijn zesde seizoen afrondde, volgt het reilen en zeilen van de criminele divisie van het Federal Bureau of Investigation in New York, terwijl ze vechten om New York City en het land veilig te houden.

Andere castleden zijn Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza, John Boyd en Katherine Renee Kane.

De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios. De uitvoerende producenten van de serie zijn Dick Wolf, Mike Weiss, Alex Chapple, Amanda Slater, Rick Eid en Peter Jankowski.

FBI kreeg in april een vernieuwing voor drie seizoenen, waarmee de serie tot en met seizoen negen doorgaat. Seizoen zeven komt terug op dinsdag 15 oktober.

In navolging van Wolf's Law & Order en Chicago-franchises, heeft de serie door de jaren heen ook geleid tot populaire spin-offs zoals FBI: Most Wanted en FBI: International, die nog steeds worden uitgezonden.

Olivera is net klaar met haar eerste grote televisierol in National Treasure: Edge of History, een uitbreiding van de National Treasure-filmfranchise, geproduceerd door Jerry Bruckheimer voor Disney+.

Ze leidde de cast als Jess Valenzuela, een twintigjarige dromer die op ontdekkingsreis gaat om het mysterie van haar familiegeschiedenis te ontdekken en met de hulp van haar vrienden historische verloren schatten probeert terug te vinden.