Maak je klaar om meer te leren over Vince McMahon en de WWE.



Netflix heeft de premièredatum aangekondigd voor Mr. McMahon, een zesdelige documentaire over de medeoprichter van de organisatie WWE.



Netflix onthulde meer over de documentaire in een persbericht:

"Mr. McMahon beschrijft de opkomst en ondergang van Vince McMahon (foto), de controversiële zakenman en medeoprichter van WWE. Van zijn transformatie van de WWE van een klein, regionaal bedrijf in een wereldwijde entertainmentgrootmacht tot de explosieve beschuldigingen van seksueel wangedrag die leidden tot zijn uiteindelijke ontslag, biedt deze serie van zes afleveringen een diepe duik in het leven van McMahon en zijn blijvende franchise.

Op basis van meer dan 200 uur aan interviews met McMahon zelf (voorafgaand aan zijn ontslag), zijn familieleden, zakenpartners en enkele van de meest iconische namen uit de worstelgeschiedenis, evenals de journalisten die McMahon's beschuldigingen aan het licht brachten - presenteren filmmaker Chris Smith (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness) en uitvoerend producent Bill Simmons (30 for 30) een onverzettelijke, onverbloemde blik op een van de meest raadselachtige figuren in de sportentertainment.

Regisseur en uitvoerend producent Chris Smith zei: "Het doel van Mr. McMahon was om het gordijn weg te trekken en de ware Vince McMahon te onthullen, die verborgen zat onder het personage dat hij aan de wereld presenteerde. Gedurende de vier jaar van de productie ontwikkelde het verhaal zich op werkelijk schokkende manieren, met als hoogtepunt een aantal zeer schrijnende beschuldigingen. Het eindproduct is een onthullende documentaire die volgens ons een rijk en genuanceerd portret biedt van de man en de complexe nalatenschap die hij achterliet."

De serie verschijnt op woensdag 25 september.