Het derde seizoen van Falling Skies is vanaf 17 september te zien bij televisiezender TNT. In deze sci-fi-serie van producent Steven Spielberg neemt hoofdrolspeler Noah Wyle (ER) het op tegen mysterieuze buitenaardse bezetters.

Het derde seizoen van Falling Skies – in de Verenigde Staten goed voor 6,2 miljoen kijkers - is vanaf dinsdag 17 september wekelijks te zien bij TNT om 21.00 uur. De zender zal hiervoor het eerste en tweede seizoen nogmaals uitzenden. Op zondag 8 september worden alle afleveringen van het eerste seizoen achter elkaar uitgezonden en op 15 september het volledige tweede seizoen.

Falling Skies speelt zich af in de chaotische nasleep van een buitenaardse aanval die de aarde volledig verwoest heeft achtergelaten. De weinige overlevenden hebben zich in de maanden na de invasie verzameld om terug te slaan. Zij noemen zichzelf de ‘2nd Mass’ en voor hen is iedere dag een gevecht tegen de buitenaardse bezetter. De hoofdpersoon van de serie is Tom Mason (Noah Wyle), een geschiedenisleraar wiens familie door de invasie uit elkaar gevallen is.

TNT is in Nederland te ontvangen via KPN, Glashart, Compenz en Kabelnet Veendam.