Only Murders in the Building is vernieuwd met een vijfde seizoen op Hulu. Het nieuwe seizoen zal opnieuw uit tien afleveringen bestaan.



De serie heeft tot nu toe 49 Emmy Award-nominaties verdiend in drie seizoenen. Onlangs verdiende Only Murders in the Building 21 Emmy-nominaties in meerdere belangrijke categorieën, waaronder Voortreffelijke Comedyserie, Voortreffelijke Mannelijke Hoofdrol in een Comedyserie voor Steve Martin en Martin Short, Voortreffelijke Vrouwelijke Hoofdrol in een Comedyserie voor Selena Gomez en Voortreffelijke Vrouwelijke Bijrol in een Comedyserie voor Meryl Streep.



Seizoen vier ging op 27 augustus van start met wekelijkse nieuwe afleveringen op dinsdag, eindigend met de finale op 8 oktober.

Terugkerende acteurs zijn Martin, Short, Gomez, Streep, Michael Cyril Creighton, Jane Lynch en Da'Vine Joy Randolph. Nieuw in de cast zijn Eugene Levy, Zach Galifianakis, Eva Longoria, Jane Lynch, Richard Kind, Melissa McCarthy, Kumail Nanjiani en Molly Shannon.

In seizoen vier reist de serie van New York City naar Los Angeles, waar Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez) worstelen met de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen drie rond de vroegtijdige dood van Charles' stuntdubbel Sazz Pataki (Lynch). Omdat ze zich afvragen of Sazz of Charles het beoogde slachtoffer was, brengt het onderzoek van het trio hen naar de andere kant van het land waar een Hollywood-studio een film over de podcast Only Murders voorbereidt.

Terwijl de amateurspeurneuzen terug naar New York racen, beginnen ze aan een nog grotere epische reis - ze doorkruisen de binnenplaats van hun gebouw om zich te verdiepen in de verdraaide levens van de bewoners van de West Tower van Arconia.

Only Murders in the Building is afkomstig van medescheppers en schrijvers Martin en John Hoffman. Uitvoerend producenten van seizoen vier zijn Hoffman, Martin, Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.