Elsbeth (2024) maakt zich op voor de terugkeer van seizoen 2 op 17 oktober om 22.00 uur. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgebracht.



Daarnaast zullen Pamela Adlon (Better Things), Vanessa Williams (Ugly Betty), Rob Riggle (Modern Family) en Brittany O’Grady (The White Lotus) dit seizoen een gastrol spelen, waarbij Aisha Tyler één aflevering regisseert.

Gebaseerd op het personage uit The Good Wife en The Good Fight, Elsbeth Tascioni (Carrie Preston), de scherpzinnige maar onconventionele advocate die samenwerkt met de NYPD om de welgestelde moordenaars van New York te pakken te krijgen, gebruikmakend van haar unieke standpunt.

Showrunner Jonathan Tolins vertelt wat het nieuwe seizoen zal brengen: “Terwijl seizoen 2 begint, net als Elsbeth Tascioni zich begint te vestigen in haar nieuwe leven en carrière in New York, komen de fouten die ze in Chicago heeft gemaakt haar achterna. Agent Blanke (Carra Patterson) en kapitein Wagner (Wendell Pierce) worden geconfronteerd met hun eigen uitdagingen als het politiebureau herstelt van de onaangenaamheden van vorig jaar en opgeschrikt wordt door een bemoeizuchtige nieuwe luitenant. Ondertussen wordt het team in vreemdere delen van het elite-New York geworpen, terwijl ze te maken krijgen met mensen die denken dat ze met alles weg kunnen komen.”

Adlon speelt Chef Veev, een van Amerika's meest gerespecteerde chef-koks en eigenaar van het meest populaire restaurant van New York. Ondanks haar training in woedebeheersing wordt de woede van chef-kok Veev dodelijk nadat de drukte van een personeelslid grote schade aanricht in de eetkamer en een grote deal doet mislukken.

Williams speelt Roselyn, het chique en ultrarijke VIP-lid van een exclusieve juwelierszaak op Fifth Avenue, die haar passie voor fantastische sieraden naar een hoger niveau tilt wanneer ze ontdekt dat haar fortuin op is en een juwelenoverval plant met een aantal mede-VIP's. Maar wanneer een van haar rekruten dreigt haar en de bemanning aan te geven, zorgt ze ervoor dat niets en niemand haar in de weg zal staan.

Riggle speelt Neal Dorsey, een miljardair die zijn fortuin verdiende als verffabrikant, maar door zijn collega-miljardairs als ‘uncool’ wordt beschouwd. Neal's wrok jegens een oude vijand neemt een dodelijke wending wanneer de collega-miljardair omkomt bij een bizar ongeluk terwijl ze aan het trainen zijn voor een zinloze missie naar de ruimte.

O’Grady speelt Mackenzie ‘Mac’ Andrews, een voormalig kindsterretje en huidig ​​feestmeisje dat geplaagd wordt door schandalen in de roddelbladen en online. Nu Mac wanhopig bezig is om een ​​deal te sluiten die het volgende hoofdstuk in haar carrière zou kunnen bepalen, wordt Mac op Halloween wakker na een wilde nacht in de stad en vraagt ​​zich af of ze misschien een moord heeft gepleegd.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Elsbeth: