Max Martini (The Unit), Kirk Acevedo (Band Of Brothers) en Patricia De Leon (Mayans MC) hebben zich in seizoen 2 aangesloten bij de cast van Taylor Sheridan’s Special Ops: Lioness.



De cast van Lioness omvat onder andere Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez, Michael Kelly, Morgan Freeman en Nicole Kidman. De serie volgt het leven van Joe (Saldaña) terwijl ze probeert haar persoonlijke en professionele leven in evenwicht te brengen, wat lastig is gezien ze naast haar familie ook van groot belang is in de strijd van de CIA tegen terrorisme.

In seizoen 2, terwijl de strijd van de CIA tegen terreur dichter bij huis komt, schakelen Joe (Saldaña), Kaitlyn (Kidman) en Byron (Kelly) een nieuwe leeuwin in om een ​​voorheen onbekende dreiging te infiltreren. Terwijl de druk van alle kanten toeneemt, wordt Joe gedwongen het hoofd te bieden aan de diepgaande persoonlijke offers die ze heeft gebracht als leider van het Lioness-programma.


Van links naar rechts, Max Martini, Kirk Acevedo en Patricia De Leon

Martini zal Tracer spelen, een ‘mensenjager’ bij het Special Forces-team. Acevedo speelt Gutierrez, een geharde FBI-agent, en De Leon is Maria, een rijke inwoner van Dallas.

Het tweede seizoen zal in Nederland te zien zijn op SkyShowtime.