Apple TV+ heeft de wereldwijde rechten verworven voor de Spaanse serie Tú También Lo Harías (“You Would Do It Too”).



De uit acht afleveringen bestaande serie van Legendary Television en ESPotlight Media zal vanaf woensdag 30 oktober wereldwijd beschikbaar zijn als Apple Original-serie. Na de première van twee afleveringen wordt er elke woensdag tot en met 11 december een nieuwe aflevering uitgebracht.

In Tú También Lo Harías spelen Ana Polvorosa (Las Chicas Del Cable), Michelle Jenner (Berlin), Pablo Molinero (La Peste) en José Manuel Poga (La Casa de Papel).



De Spaanstalige serie speelt zich af nadat een gewapende overval op een bus in de buurt van Barcelona resulteert in de dood van drie overvallers. Rechercheurs en voormalige geliefden zijn op een missie om de waarheid achter de inconsistente tijdlijnen van de zes getuigen te ontdekken voordat de tijd om is. Terwijl ze navigeren door een wereld waar perceptie vaak de werkelijkheid overtreft, zet deze razendsnelle thriller de schijnwerpers op het belang van de waarheid in de hedendaagse samenleving en de moeite die mensen zullen doen om hun versie ervan te beschermen.

Tú También Lo Harías ging oorspronkelijk in april 2023 in première op Disney+ in Spanje. Bekijk hieronder de (Spaanse) trailer van de serie.