Essex College is bijna weer begonnen. The Sex Lives of College Girls keert binnenkort terug naar HBO Max voor seizoen drie en nieuwe afleveringen zullen wekelijks te zien zijn.



Als de trailer onder dit nieuwsbericht een indicatie is, zijn de studenten van dit vooraanstaande instituut nog steeds bezig met dezelfde streken. Bela (Amrit Kaur) gaat achter de schoolmascotte aan. Kimberly (Pauline Chalamet) heeft per ongeluk de vader van Whitney (Alyah Chanelle Scott) te pakken. Over Whitney gesproken, ze is nog steeds bezig met Kappa en met het vinden van een nieuwe boo na haar breuk met Canaan (Christopher Meyer).



De trailer geeft ook een glimp van Renée Rapp's Leighton, die dit seizoen in een handvol afleveringen te zien zal zijn, maar geen vaste speler in de serie is. Rapp verlaat de serie na seizoen drie, maar het is nog onduidelijk hoe de serie omgaat met het vertrek van haar personage.

Ilia Isorelýs Paulino, Renika Williams, Gracie Lawrence en Mia Rodgers zijn dit seizoen ook vaste spelers.

The Sex Lives of College Girls volgt vier kamergenoten tijdens hun eerste jaar op het prestigieuze Essex College in New England. Seizoen twee ging verder met de studenten die terugkeerden na hun herfstvakantie en de uitdagingen aangingen die ze aan het einde van het eerste seizoen tegenkwamen, terwijl ze ook het volgende semester vol nieuwe gezichten, feestjes en problemen tegemoet gingen.

De serie van Mindy Kaling en Justin Noble is een van de best presterende originele series van de streamer.

The Sex Lives of College Girls wordt geproduceerd door Kaling International en 3 Arts Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television. Howard Klein produceert ook samen met Kaling en Noble, die ook als showrunner optreedt.

Afleveringen van seizoen drie zullen wekelijks te zien zijn om 21.00 uur op HBO Max van donderdag 21 november tot 23 januari 2025.