Het heeft een paar weken geduurd, maar vanavond is Dexter terug op de Nederlandse televisie. Om 23:00 zal de eerste aflevering, Our Father, van seizoen 3 worden uitgezonden op Nederland 3.
De VPRO gaat het derde seizoen van de Amerikaanse tv-serie Dexter, net als het eerste seizoen, dagelijks uitzenden. Daarmee hoopt de omroep kijkers beter vast te houden en meer belangstelling te genereren voor de afleveringen van Dexter op Uitzendinggemist.nl.

Hieronder informatie over de aflevering van vanavond.

Maria kondigt aan dat Batista gepromoveerd is naar rechercheur sergeant. Dexter zet zijn zinnen op Freebo, een jongeman die op vrije voeten is na het doden van 2 tieners. Wanneer hij 's avonds op bezoek gaat treft hij de verkeerde en vermoord hij het broertje van Miguel Prado, Oscar Prado. Dexter wordt opgeroepen door de broer van Prado om te verklaren hoe zijn broertje is vermoord. Batista krijgt advies van Maria om Debra van de zaak Prado af te halen. Het team krijgt ondertussen te maken met een dode jonge vrouw, Tegan, de vriendin van Freebo. Aan het eind van de aflevering doet Rita een openbaring..