Those Who Kill (US) bleek geen interessant genoeg kijkje te geven op 'degenen die doden', want A&E heeft bekend gemaakt dat de serie uit haar programmering wordt gehaald. De pilot aflevering werd ook niet heel denderend bekeken, in tegenstelling tot de serie premières van Bates Motel en Longmire die goede kijkcijfers binnen harkten voor A&E.

Those Who Kill heeft wel nog het vertrouwen van de zender, want de gehele reeks wordt later, en op een ander tijdstip, uitgezonden. Op welke data, en tijdstip, dat precies zal zijn is nog onduidelijk. De serie had nu Bates Motel als lead-in en was te zien op maandagavond om 22 uur. Bates Motel zal op haar beurt nu weer te zien zijn op haar oude tijdstip; de serie verschuift dus een uurtje en neemt de plek in van Those Who Kill.

Tegenvallend nieuws voor A&E, want de serie werd goed gepromoot door de zender en die sprak haar vertrouwen in de serie uit door Those Who Kill te koppelen aan Bates Motel. Een voorbode was er misschien al in de kritieken die de serie kreeg; Those Who Kill kreeg namelijk veelal gemixte kritieken van critici.

Those Who Kill scoorde 1,4 miljoen kijkers voor de eerste aflevering (de debuten van Bates Motel en Longmire scoorden respectievelijk 3 miljoen en 4,1 miljoen kijkers) en naar de tweede aflevering keken nog maar 830.000 mensen.