De datum voor de miniserie Rosemary’s Baby, gebaseerd op the boek van Ira Levin met dezelfde naam, heeft een ontsluitings- en bevalling datum. NBC's nieuwe miniserie heeft zijn eerste weeën op Moederdag, zondag 11 mei, en de bevalling zal zijn op donderdag 15 mei.

Rosemary’s Baby zal het op zondag opnemen tegen de finale van Revenge en het tweede uur van de twee uur durende seizoensfinale van Once Upon a Time. Op donderdag zal de miniserie tegenover de finale van Grey’s Anatomy, Reign en Elementary geprogrammeerd zijn.

Rosemary’s Baby is het verhaal van een jong getrouwd stel dat verhuist naar een appartement met een donker verleden in Parijs. Rosemary Woodhouse (Zoe Saldana, Star Trek) wordt zwanger. Tijdens haar zwangerschap wordt ze steeds achterdochtiger naar haar man Guy Woodhouse (Patrick J. Adams, Suits) en hun buren Margaux and Roman Castevet (Carole Bouquet, For Your Eyes Only and Jason Isaacs, Awake) toe en verdenkt hun van donkere bijbedoelingen als haar baby eenmaal is geboren.