Net wanneer je denkt dat je tenonder gaat op het laatste schip, blijkt dat laatste schip dan toch niet de laatste te zijn. Verbaasde lezers vragen zich waarschijnlijk direct af waarom het dan The Last Ship wordt genoemd. Hoe is dat mogelijk? Hoe kan dit? Nou... dat laatste schip is vernieuwd door TNT.

In de zomer van 2015 kunnen wij ons opmaken voor het tweede seizoen. Dat is (op basis van de kijkcijfers) geheel terecht, want The Last Ship is er mede voor verantwoordelijk dat TNT deze zomer de nummer één standaard kabelzender van Amerika is. In 2015 zijn er dertien afleveringen voor nodig om te bepalen wat er gebeurt met The Last Ship. Komt haar laatste adem dan dichtbij? We wachten het met spanning af.

TNT maakte ook bekend dat The Closer spinoff Major Crimes eveneens is vernieuwd en de serie krijgt een vijftien afleveringen tellende vierde seizoen. Falling Skies mag dan weer van TNT terugkomen voor een laatste seizoen, het vijfde, van tien afleveringen. Ster Noah Wyle heeft dus binnenkort genoeg tijd om te figureren in de televisieversie van The Librarian.