De beste reclameman van de jaren ’70 is terug! Kijk nu naar de briljante campagnes van Don Draper en vrienden in seizoen 6.

Alle dertien afleveringen van seizoen 6 van de Golden Globe en Emmy winnende TV serie nu in één box. Ook in dit seizoen worden we weer meegenomen naar het prestigieuze reclamebureau in het New York van de sixties, waar seksisme een manier van leven is en iedereen rookt als een schoorsteen.

In deze zeer competitieve, door mannen gedomineerde, omgeving is de onvermoeibare Don Draper (Jon Hamm) de baas. Maar er zijn tal van jonge honden die popelen om hem ten val te brengen om zo zijn toppositie in te pikken. In dit seizoen, te midden van de onrust rond de moordaanslagen op dr. Martin Luther King en Bobby Kennedy, stelt Don voor om SCDP te fuseren met het rivaliserende reclamebureau Cutler Gleason & Chaough om zo de zeer gewilde klant Chevrolet binnen te halen.




Over de serie:
• Winnaar van onder andere vier Golden Globes en vijftien Emmy’s.
• Meer dan tien uur aan hoogwaardig kijkplezier
• Een schitterend tijdsbeeld van de sixties en hoe de verhoudingen toen lagen.
• Geweldige acteerprestaties, ingewikkelde intriges, gecombineerd met een authentieke unieke sfeer maken dit één van de series die je gezien moet hebben!

Bestel nu
  seizoen 6 van Mad Men voor € 26,99 i.p.v. € 32,99