Vlak voor het in filmen van het tweede seizoen van True Detective heeft Colin Farrell bevestigd dat hij één van de hoofdrollen gaat spelen in True Detective. Farrell heeft lang en hard moeten onderhandelen om de hoofdrol te krijgen in het tweede seizoen van True Detective, die zich gaat afspelen in California. Farrell zal de rol van Ray Velcoro op zich nemen. Velcoro is een man die beschadigd is door jaren van trauma’s in zijn persoonlijke en zakelijke leven, volgens The Sunday World.

Colin Farrell: “Ik ga spelen in het tweede seizoen. Ik ben zo opgewonden. Ik weet dat het acht afleveringen zijn en dat duurt rond de vier of vijf maanden om te filmen (seizoen twee), in de omgeving van LA. Dat is geweldig. Het betekent dat ik thuis kan blijven en de kinderen kan blijven zien tijdens het filmen.”

De onderhandelingen met eventuele andere hoofdrolspelers zijn nog niet afgerond. Wel gaan er geruchten dat Vince Vaughn aan het onderhandelen is om de rol van Frank Semyon te gaan spelen. Semyon is een voormalige criminele zakenman die door gekonkel in problemen is gekomen.

Terwijl er van Rachel McAdams en Elisabeth Moss wordt gezegd dat zij strijden om dezelfde rol van een "no-nonsens" veel drinkende Californische sheriff. Over Taylor Kitsch gaan de geruchten dat hij gaat voor de rol van één van de leidende detectives.

Vind jij Colin Farrell een goede keus en kijk je uit naar het tweede seizoen?

Colin Farrell

#469219481 / gettyimages.com