De Amerikaanse zender Showtime heeft haar twee zondagavond series Homeland en The Affair vernieuwd met respectievelijk een vijfde en tweede seizoen. 

Homeland heeft zichzelf hervonden als één van de meest besproken series op TV in haar vierde seizoen. Carrie (Claire Danes) en haar team zijn nu in Pakistan om een beruchte terrorist te pakken. Haar onorthodoxe methodes hebben de afgelopen weken veel gespreksstof opgeleverd online. Dat kwam terug in de cijfers aangezien de serie gemiddeld zes miljoen kijkers trekt dit seizoen en in de afgelopen weken zelfs groeit. 

The Affair gaat over de gecompliceerde invloed van een buitenechtelijke relatie verteld van zowel het mannelijke (Dominic West) als vrouwelijke (Ruth Wilson) perspectief. De serie werd positief ontvangen en scoort gemiddeld 3,9 miljoen kijkers. 

Homeland krijgt twaalf afleveringen voor haar vijfde cyclus. The Affair krijgt er tien voor de tweede ronde. Beiden seizoenen moeten in 2015 te zien zijn. Momenteel zijn de nieuwe afleveringen van de series niet in Nederland te zien.