Het jaar 2014 zit er op en dat merk je direct. Veel series zijn weer begonnen in Amerika maar ook in Nederland beginnen de series weer. Hoogste tijd om het jaar 2014 door te nemen.

Veel veranderingen
Er is veel veranderd aan de website in 2014. Zo is het aanmeldproces verbeterd en voor de bestaande leden is het makkelijker om via je profiel series toe te voegen. Hierdoor zijn er veel meer 'complete' profielen ontstaan. Ook is de menu structuur aangepast en is de website schaalbaar gemaakt zodat je hem ook gemakkelijk kan bezoeken op je mobiel en/of tablet. Daarnaast zijn er erg veel kleine dingen aangepast aan de website.

Gebruikersvriendelijkheid
MijnSerie is in 2014 erg veel bezig geweest met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Dit zodat de gebruiker (jullie dus) een betere ervaring hebben en zo alle functies makkelijker kunnen vinden. Zoals je hierboven hebt gelezen is het aanmeldproces en de menu structuur aangepast. Dit is aangepast nadat er veel onderzoek is gedaan door de geweldige stagiairs Johannes en Birgit. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de profiel pagina door Raymond en hiervan zullen binnenkort de resultaten worden verwerkt in de website.

Vooruit blik 2015
MijnSerie zit natuurlijk niet stil en ook in 2015 zullen er veel nieuwe dingen en bestaande dingen worden aangepast. Zo zal binnenkort de meldingen sectie worden aangepast en zoals hierboven te lezen is, je profiel pagina. Vanaf februari zal Johannes onderzoek gaan doen naar de Homepage en zal Niek onderzoek gaan doen naar wat MijnSerie nog meer kan betekenen via social media. Zoals je leest zijn staan er veel veranderingen op het programma.

Het jaar in series
Afgelopen maand stond natuurlijk in het teken van de serie van het jaar verkiezing. Maar er is afgelopen maand hard gewerkt aan een jaaroverzicht, hierin vind je wie de serie van het jaar verkiezing heeft gewonnen maar ook nog vele andere lijstjes. Zoals wat was de meeste bezochte serie van 2014? Of de best gelezen recensie? De populairste karakter? En nog veel meer. Er is ook een overzicht gemaakt van het jaar 2013. Neem dus snel een kijkje!

En natuurlijk horen wij graag wat je er van vindt.

Bekijk het jaar in series van 2014