Showtime heeft de vlak na de start van seizoen vijf de dramady Shameless (US) vernieuwd met een zesde seizoen. Shameless (US) is de hoogst gewaardeerde komedie serie van Showtime. Het zesde seizoen zal later dit jaar in productie gaan en twaalf afleveringen krijgen.

Frank Gallagher (William H. Macy) is de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem... waarschijnlijk beter af waren. Als Frank niet het beetje geld wat ze hebben aan het opdrinken is, ligt hij bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn toch erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.

Ook heeft Showtime van twee series de startdatum aangekondigd. Dit voorjaar zal afscheid worden genomen van de signaturen serie van Showtime Nurse Jackie. Op zondag 12 april zal het zevende en laatste seizoen van Nurse Jackie van start gaan. Het laatste seizoen zal twaalf afleveringen krijgen. Gevold door het lang verwachte tweede seizoen met tien afleveringen van Penny Dreadful dat op zondag 26 april van start zal gaan.

William H. Macy