Vanaf 26 mei is de zesdelige serie The Heavy Water War verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. MijnSerie geeft jou de unieke kans om deze serie in de wacht te slepen! We geven één DVD en één Blu-ray weg. Wil je dit seizoen winnen? Lees dan verder!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Heavy Water War
De Noorse serie The Heavy Water War bleek een heus kijkcijferkanon in Noorwegen, maar maakte ook zeker internationaal indruk. De serie toont de strijd om het ontwikkelen van een atoombom tussen de nazi's en de geallieerden. De nazi's trachten een enorme bom te ontwikkelen, de geallieerden doen er alles aan om dit te voorkomen.

We volgen de serie in het jaar 1933. De Duitse Nobelprijswinnaar in de Natuurkunde, Werner Heisenberg, wordt gevraagd voor Hitlers geheime kernwapenprogramma. Heisenberg heeft voor het maken van de atoombom zwaar water nodig, maar deze zeldzame stof wordt enkel in Noorwegen geproduceerd. Wanneer de geallieerden lucht krijgen van de plannen van de nazi's, ontwikkelt zich een heuse strijd...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Lumière
Acteurs: Christoph Bach, Espen Klouman-Høiner,Anna Friel, Pip Torrens, Dennis Storhøi 
Taal: Noors, Engels en Duits
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: DVD €27,99/ Blu-ray €23,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van The Heavy Water War: