De superster Nicki Minaj (Steven Universe) krijgt een eigen half uur durende komedieserie bij ABC Family. De één camera komedieserie zal een biografie worden over het leven van Minaj toen zij met haar familie emigreerden vanuit Trinidad in de jaren '90. De focus zal liggen op de jaren waarin zij opgroeiden in Queens {New York} met haar levendige familie en haar persoonlijke reis en muzikale evolutie die uiteindelijk leidde tot de ster die ze vandaag is.

De opnames beginnen deze winter in Queens en Minaj zal niet alleen uitvoerend producent zijn maar ook de hoofdrolspeelster. "Dit is een van mijn meest unieke avonturen", aldus Minaj in een officiële verklaring. "Ik kan niet trotser zijn en heb veel zin om te gaan samenwerken met een fantastisch team mensen om de wereld iets speciaals te laten zien."

Kate Angelo (Will & Grace) zal de serie schrijven en produceren. ABC zegt in een verklaring: "Nicki is een internationale superster. Toch weet niet iedereen hoe inspirerend en grappig haar ware verhaal is." Er is nog geen titel of premièredatum bekend gemaakt.

Ga jij kijken naar de biografische komedieserie over het leven van Nicki Minaj?

Nicki Minaj in 2015