In oktober kreeg The Grinder er slechts zes afleveringen bij, maar nu heeft Fox de nieuwe komedieserie The Grinder met Rob Lowe een volledig seizoen gegeven, dus negen extra afleveringen. Hiermee is The Grinder de derde nieuwe komedieserie, Dr. Ken van ABC was de eerste en Life in Pieces van CBS is de tweede, die een volledig seizoen heeft gekregen. Het eerste seizoen van The Grinder zal dus 22 afleveringen krijgen.

The Grinder doet het niet zo best als het gaat om kijkcijfers maar Fox is kennelijk tevreden met de nieuwe serie. Zie de blije tweet hieronder:

Fox Entertaiment president David Madden zei het volgende: “The Grinder is een perfecte combinatie van messcherpe humor en herkenbare familie dynamiek – twee kenmerken van succesvolle komedies. De critici hebben deze originele, frisse en komische serie omarmd, en de getalenteerde cast – onder leiding van Rob Lowe en Fred Savage – hebben geweldig werk geleverd door het te combineren met sarcastische humor en hartverwarmende momenten.”

In The Grinder speelt Rob Low de geliefde televisie-advocaat Dean Sanderson. Fred Savage speelt in de serie zijn broer, Stewart. Wanneer zijn langlopende hitserie ten einde komt, staat Sanderson voor een nieuw punt in zijn leven. Hij besluit terug te keren naar zijn thuisstad om de familiepraktijk over te nemen. Zie hieronder de tweets van Rob Lowe:


Is het terecht dat The grinder een volledig eerste seizoen krijgt?