FX en FXX hebben verschillende start- en premièredatums aangekondigd voor de aankomende winter. Twee nieuwe series maken hun opwachting. Ook zijn er drie terugkerende series aangekondigd.

Op woensdag 6 januari 2016 zal de sitcom It's Always Sunny in Philadelphia voor een elfde seizoen terugkeren bij FXX. It's Always Sunny in Philadelphia is de langst lopende serie in de geschiedenis van FX. Volgens het persbericht moeten de fans zich klaar maken voor een nieuw seizoen van misplaatste dromen van iedereens favoriete bareigenaren, die regelmatig in blunders eindigen! Mac (Rob McElhenney), Dennis (Glenn Howerton), Charlie (Charlie Day), Dee (Kaitlin Olson) en Frank (Danny Devito) zullen allemaal terugkeren naar Paddy’s Pub.

Man Seeking Woman zal ook terugkeren op 6 januari, maar dan met een tweede seizoen. Welkom in de wereld van de alleenstaande man, die op zoek gaat naar ware liefde. Welkom bij Man Seeking Woman, en daarmee welkom in de wereld waarin alles absurd is. Met Jay Baruchel als Josh Greenberg, Eric Andre als Mike en Britt Lower als Liz.

Op donderdag 21 januari zal de nieuwe komedie Baskets in première gaan. Zach Galifianakis speelt Chip Baskets die ervan droomt om een professionele clown te worden. Nadat hij gezakt is voor een officieel diploma op de prestigieuze school voor clowns in Parijs, komt hij niet verder dan een baantje bij de lokale rodeo.

Op dinsdag 2 februari gaat de gelimiteerde miniserie American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson in première. We zullen in deze serie een kijkje gaan nemen naar wat er gebeurd is in de witte Bronco wanneer O.J., gespeeld door Cuba Gooding Jr., op de vlucht slaat voor de politie en een bizarre achtervolging volgt. Ook John Travolta, David Schwimmer en Sarah Paulson spelen een rol in deze op waarheid gebaseerde serie.

The Americans, tot slot, hebben nog geen exacte datum en tijd gekregen. Wel is duidelijk dat de Russische spionnen voor een vierde seizoen zullen terugkeren in maart 2016.

Alles nog even op een rijtje:

6 januari
22.00 It's Always Sunny in Philadelphia – Seizoen 11
22.30 Man Seeking Woman – Seizoen 2

21 januari
22.00 Baskets – Serie première

2 februari
22.00 American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson – Serie première

maart
The Americans exacte datum en tijd in maart moet nog aangekondigd worden

Welke FX/FXX serie ga jij kijken?

Zach Galifianakis