Jullie hebben vaak gevraagd of het ook mogelijk is om halve cijfers te geven. Hier kregen jullie dan het antwoord op dat MijnSerie dit niet ging doen. Wel kan je seizoenen apart beoordelen waardoor je je cijfer op de serie toch een beetje kon specificeren. Echter is dit niet mogelijk met series die maar één seizoen hebben. We hebben er nog even goed over nagedacht en hebben toch besloten om het voor de Fan mogelijk te maken om een cijfer te kunnen geven tot één decimaal nauwkeurig.

Fanatieke gebruikers
Er is een tijdje geleden onderzoek gedaan bij MijnSerie naar het geven van cijfers. Uit het onderzoek bleek o.a. dat je gebruikers niet teveel opties moet geven. Dan wordt het namelijk snel te lastig voor veel gebruikers en haken ze af. Om maar even twee voorbeelden te geven: IMDB gebruikt 1 t/m 10 sterren, moviemeter gebruikt 1 t/m 5 sterren waarbij je ook halve sterren kan geven. Beide hebben tien opties, alleen een andere weergave. Dat ze maar tien opties geven is niet voor niks. Toch bleek dat de fanatieke gebruikers van MijnSerie maar bleven vragen naar de mogelijkheid om halve cijfers te geven. Wij vinden jullie mening erg belangrijk en daarom is er nu toch besloten om de 'fanatieke' gebruikers de mogelijkheid te geven om halve cijfers te geven. En wie zijn op MijnSerie de fanatieke gebruikers? Juist, de Fans! En als klapper op de vuurpijl krijgen jullie niet alleen de mogelijkheid om halve cijfers te geven, maar krijgen jullie de mogelijkheid om het cijfer te specificeren met één cijfer achter de komma. 100 keuzes dus!


Stemmen met één cijfer achter de komma


Stemmen blijven bewaard
Mocht je nu een Fan account bezitten en weet je nog niet of je straks wel gaat verlengen... Je cijfers blijven bewaard als je straks geen Fan account meer hebt. Stel je geeft Game of Thrones een 9,2 en je Fan account verloopt, dan blijft die 9,2 staan tot dat je het een nieuw cijfer geeft.

We hopen dat jullie blij zijn met deze nieuwe functie. Natuurlijk zullen sommige willen dat het ook in het gewone account zit, maar zoals hierboven beschreven staat haken er dan veel af. Dus als je graag cijfers op één decimaal nauwkeurig wilt geven, neem een Fan account. Je kan het altijd eerst een maandje proberen ;-)

Veel plezier en succes met het nieuwe cijfer systeem.