Dat Prison Break terugkeert met een negen-delige serie, dat mag geen nieuws meer zijn. Gelukkig valt er wel steeds meer ander goed nieuws over de comeback te melden. Naast dezelfde uitvoerende producenten als het origineel, was ook al bekend dat Wentworth Miller (Michael Scofield) en Dominic Purcell (Lincoln Burrows) mee zouden doen aan de revival.

Deze week is officieel bevestigd dat ook Amaury Nolasco terugkeert als Sucre, waarmee Michael destijds opgesloten zat in dezelfde cel. Sarah Wayne Callies heeft ook officieel bevestigd terug te keren als Dr. Sara Tancredi, de arts van de gevangenis. Later was zij de vriendin van Michael en kregen zij samen een kindje. Het nieuws is door beide sterren zelf naar buiten gebracht. Er zouden volgens Digital Spy nog steeds gesprekken gaande zijn met andere oud-castleden zoals Robert Knepper (T-Bag), Paul Adelstein (Agent Kellerman) en Rockmond Dunbar (C-Note). Behalve oud-castleden zijn er ook twee nieuwkomers binnen de serie, waaronder een nieuwe man voor Sara Tancredi en een karakter genaamd Cyclops.

Nu de terugkeer van deze acteurs definitief is, is er ook weer meer nieuws over de inhoud van het verhaal: De negen-delige serie heeft een internationaal plot en pikt het verhaal op waar Sara Tancredi haar kind (van Michael) opvoedt met haar nieuwe man. Maar ze hoort om haar heen geruchten dat Michael Scofield nog in leven zou zijn. Opnames starten komend voorjaar. De serie wordt eind 2016 of begin 2017 op TV verwacht.