Als laatste van de vijf grote zenders is The CW aan de beurt. The CW is de kleinste zender van de vijf en hun schema loopt van maandag tot en met vrijdag.

Net als bij ABC, CBS, FOX en NBC hebben we weer alles voor je op een rijtje gezet en waar mogelijk een beschrijving en promo of trailer bijgevoegd van de nieuwe series op The CW.

Maandag
20.00 – Supergirl (overgevlogen van CBS)
21.00 – Jane the Virgin

Dinsdag
20.00 – The Flash (2014)
21.00 – No Tomorrow (nieuw)

Woensdag
20.00 – Arrow
21.00 – Frequency (nieuw)

Donderdag
20.00 – DC's Legends of Tomorrow
21.00 – Supernatural (nieuwe tijd)

Vrijdag
20.00 – The Vampire Diaries
21.00 – Crazy Ex-Girlfriend (nieuwe tijd)

Supergirl
DC Comic karakter Supergirl is overgevlogen van CBS naar The CW. Dat betekend weer een cross-over met de andere DC Comic superhelden en dit keer een hele grote cross-over, tussen The Flash, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow. The CW baas Mark Pedowitz vertelde het volgende over deze mega cross-over: ”Stel je eens voor hoe onze superhelden cross-over aflevering er in december uit gaat zien, het zal de grootste zijn die we ooit hebben gemaakt.”


No Tomorrow
Wanneer Evie Callahan, die een manager van een groot distributie bedrijf is en nooit risico’s durft te nemen, verliefd wordt op Xavier Holiiday, die het beste van het leven maakt omdat hij denkt dat de Apocalyps eraan komt, trekken ze de wereld over om allebei hun eigen bucket list af te vinken, met grappige resultaten. Castleden zijn onder andere: Tori Anderson, Joshua Sasse, Jesse Rath en Amy Pietz.


Frequency
Detective Raimy Sullivan heeft altijd willen bewijzen dat ze niet op haar vader lijkt. Nu jaren nadat hij is vermoord toen hij undercover was, komt ze erachter dat ze met haar overleden vader kan praten. Ze ontwikkelt een geheel nieuwe relatie met hem en terwijl ze samen werken aan een onoplosbare moordzaak krijgen ze te maken met onbedoelde gevolgen van het zogeheten ''Butterfly Effect''. Castleden zijn onder andere: Peyton List, Riley Smith Devin Kelley, Anthony Ruivivar en Mekhi Phifer.


Ga jij kijken naar Supergirl of naar één van de andere nieuwe series?