Zondagavond was het dan zo ver. Na een tijdje op F5 te drukken stond de teller op 100.000. En ik moet zeggen dat voelt goed, erg goed! Damn 100.000 leden, wat lekker!



Als ik dan terug kijk. Nee, ik had zes jaar geleden niet gedacht dat ik de 100.000 gebruikers zou halen. In 2010 ontstond het idee om "iets" met series te gaan doen. Ik keek steeds meer series en er was geen enkele website in Nederland die er ook maar aandacht aan besteedde. Je had natuurlijk wel Fan sites van populaire series als Prison Break of Heroes maar niks waar je meer series kon volgen. Ik wilde bijhouden wat ik had gezien zodat ik een makkelijk overzicht had van wat ik nog moest kijken van de series die ik volgde. Websites bouwen is mijn hobby, voor vrienden en klanten maar het liefst voor mijzelf. Zelf weten wat en vooral hoe je het bouwt, heerlijk! Beetje knutselen in de avond uurtjes en daar stond het begin van MijnSerie.

In 2011 kwam er een nieuw design, dankzij een nog steeds goede vriend Mark Gjaltema! Het design is natuurlijk in de loop der tijd aangepast maar zijn basis staat er nog steeds. Het nieuwe design wierp gelijk zijn vruchten af en een jaartje later besloot ik om er fulltime mee bezig te gaan. Vanaf toen ik geloofde ik erin dat MijnSerie de grootste van Nederland kon worden. En ja gisteren waren daar "opeens" 100.000 gebruikers. En ja echt, dat voelt lekker!

Ik heb zelf het hele platform gebouwd maar ik heb het nooit alleen gedaan. Er waren altijd mensen die mij wilden helpen. Dennis Korpel is bijvoorbeeld de eerste schrijver die zich aanmeldde om te gaan schrijven voor MijnSerie. Dennis schrijft nog steeds en is één van de nakijkers die de recensies nakijkt en van feedback voorzien. Ook Jessica Dillema was er vrij vroeg bij en zij schrijft ook nog steeds voor MijnSerie. Ze beheert het schrijversteam en kijkt ook recensies na en voorziet ze van feedback. Er zijn nog veel meer schrijvers maar er is nog iemand die ik wil bedanken en dat is Mandy Gelling, ze schrijft nu drie jaar recensies voor MijnSerie maar is de afgelopen twee jaar nog meer gaan doen, zo schrijft ze veel columns en de weekoverzichten. Natuurlijk ben ik super blij met alle schrijvers van MijnSerie en hopelijk kunnen we met z'n allen ervoor zorgen dat we snel op de 200.000 leden zitten :).

Alle schrijvers maar natuurlijk ook alle leden super bedankt voor jullie reacties, profielen, cijfers etc. Zonder jullie was MijnSerie nooit de grootste van Nederland en de rest van de Benelux geworden. Dank je wel!