Nashville is toch uit handen gebleven van de Magere Hein van series. Nashville was gecanceld door ABC en al bijna begraven op de begraafplaats van gecancelde series. Maar dankzij een deal tussen CMT en Hulu krijgt de muzikale dramaserie toch een vijfde seizoen.

Op 25 mei 2016 leek het over en uit voor de countrymuziek serie Nashville. ABC trok de stekker er na vier seizoenen uit. Nashville ging op 10 oktober 2012 in première en nu zal het weer in première gaan alleen dan bij CMT en zal het gestreamd worden bij Hulu. Na weken van onderhandelingen is het dan toch gelukt om de deal rond te krijgen. Cruciaal voor deze deal was de hulp van de Staat, Metro, de Nashville Convention, Visitors Corp. en Ryan Hospitality. Zij zullen allen bijdragen aan de kosten van de serie. De Staat zal 8 miljoen dollar in het fonds storten en Nashville burgemeester Megan Barry heeft een voorstel gedaan om 1.375 miljoen dollar te doneren voor het filmfonds. Een exact bedrag voor het maken van het vijfde seizoen van Nashville is niet genoemd.

Er wordt verwacht dat de gehele cast zal terugkeren naar Nashville, maar achter de schermen zal een geheel nieuw creatief team komen. Gemiddeld keken er 6,87 miljoen kijkers naar de eerste vier seizoenen van Nashville. Over het algemeen ontving de serie hoge scores van critici en publiek. Nashville is genomineerd voor vele prijzen en won er twee. Eén in 2012 voor Meest Spannende Nieuwe Serie bij de Critics Choice Television Award en één in 2015 voor Internationale Impact bij de CMT Artist of the Year.

Ben jij blij dat er toch een vijfde seizoen gaat komen van Nashville?