Er is de laatste tijd erg hard gewerkt aan nieuwe functies op de website. Sommigen van jullie hebben ze misschien al ontdekt. Zo kun je vanaf nu bijhouden welke afleveringen je hebt gezien van een serie, hoeveel tijd je aan het kijken van de verschillende series hebt besteed en is de profielpagina helemaal veranderd. Hieronder wordt alles uitgelegd, hoe het werkt en waar het is te vinden.

Bijhouden welke aflevering je al hebt gezien
Je kunt vanaf nu bijhouden welke aflevering(en) van een serie je hebt gezien. Je kunt per seizoen (of een compleet seizoen) aanvinken welke afleveringen je al gezien hebt en op deze manier zie je meteen welke afleveringen je nog moet/wilt zien. Na het zien van een nieuwe aflevering kun je dus steeds je profiel bijwerken.
Waar staat het?
Ga na de serie toe die je volgt of hebt gezien, klik in het linker menu op 'Afleveringen' en vink de afleveringen aan die je hebt gezien. Klik op opslaan.

Hoeveel tijd je aan een serie hebt besteed
Dit is een uitbreiding op de hier bovenstaande functie. Als je namelijk hebt aangegeven welke afleveringen je allemaal hebt gezien,staat er bovenaan de lijst van afleveringen hoeveel procent je van de betreffende serie hebt gezien en hoeveel tijd je dit gekost heeft. Je volgt meerdere series? Dan wil je natuurlijk ook weten hoeveel tijd het je in totaal heeft gekost zo ver te komen. Dat kan natuurlijk! Ga naar je profielpagina toe en kijk bij 'serie tijd'.

Profielpagina
Aan de profielpagina is erg veel veranderd. Zo kun je op je eigen profielpagina nu zien:

* Welke series je volgt en hoe ver je met die serie bent (aangegeven in procenten),
* Cijfers bekijken die jij hebt gegeven aan series
* Laatste reacties bekijken
* De totale tijd die je hebt besteed aan het kijken van series

Van andere gebruikers kun je ook de series die zij volgen, hun cijfers en de laatste reacties bekijken. Hoe ver iemand is met een serie kun je alleen niet zien, je kunt wel in je profiel aangeven of de totale tijd besteed aan series zichtbaar is voor anderen.

Dit was het alweer. Er staan nog meer grote veranderingen te wachten, maar probeer eerst dit maar uit.

Veel plezier met de nieuwe functies en als er vragen zijn, stel ze gerust!