Ze zijn om precies te zijn al 27 jaar niet meer te zien op de televisie, de Colby’s en de Carringtons. Maar dat hield The CW niet tegen om Dynasty, in navolging van Dallas, nieuw leven in te blazen. Op dit moment werken de originele bedenkers Richard en Esther Shapiro samen met de producenten van The O.C. om samen om de soap-klassieker klaar te stomen voor een nieuwe generaties Dynasty kijkers.

Het blijkt dat de doorstart weer gaat draaien om de familie Carrington. Fallon, de dochter van Blake Carrington en degene die het voortdurend aan de stok had met Crystal, staat op het punt om stiefdochter te worden van Crystal. Die het trouwens ook aan de stok had met de ex-vrouw van Blake Alexis, gespeeld door Joan Collins. Hieronder kun je het legendarische en hilarische gevecht zien tussen Alexis en Crystal in de vijver op het Carrington landgoed, uitgezonden op 12 januari 1981. En ook Sammy Jo en Claudia wisten elkaar goed te raken in die tijd.

ABC heeft de serie uitgezonden van 1981 tot en met 1989 en heeft in totaal negen seizoen met 220 afleveringen gehad. Enkele bekende namen die meespeelde in Dynasty waren; John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins, Heather Locklear, Charlton Heston, Jack Coleman, John James, Michael Nader, Diahann Caroll, Billy Dee Williams, Pamela Sue Martin, Emma Samms, Pamela Bellwood en Catherine Oxenberg. Wie van deze gaan terugkeren in de nieuwe Dynasty is niet bekend gemaakt.

Heb jij gekeken naar Dynasty in de jaren ‘80? Ga je weer kijken als de soap bij The CW wordt uitgezonden?