ABC moet het nieuws nog bevestigen, maar Once Upon a Time is vernieuwd, The Real O'Neals is gecanceld en Time After Time (2017) is per direct uit het uitzendschema gehaald.

ABC moet het nieuws nog officieel bevestigen, maar bronnen hebben verklapt dat Once Upon a Time al stilletjes is vernieuwd met een zevende seizoen door de Alfabet-zender. Maar of dat helemaal goed nieuws is voor de fans, is niet zeker. Want er wordt gefluisterd dat de fantasy-serie Once Upon a Time een make-over gaat krijgen voor het zevende seizoen. Het zou zomaar kunnen dat het verhaal, inclusief de cast van Once Upon a Time, een volledige reboot krijgt. Helaas zijn het slechts geruchten en kunnen we dit nieuws nog niet bevestigen.


Ook dit nieuws moet ABC nog bevestigen, maar het ziet er naar uit dat The Real O'Neals geen derde seizoen krijgt. Het zat er al een beetje in dat The Real O'Neals gecanceld zou worden, maar met de nieuwe baan van co-ster Matt Shively, als de mannelijke hoofdrol in de ruimtereis-komediepilot Spaced Out, is het nagenoeg een zekerheid. ABC heeft nog niet willen reageren op het nieuws, maar de verwachting is dat het in de aankomende weken bekend zal worden gemaakt dat The Real O'Neals gecanceld wordt.


De tijdreis-serie Time After Time (2017), waarvan slechts vijf afleveringen zijn uitgezonden, is per direct uit het uitzendschema gehaald bij ABC. Na zeer slechte kijkcijfers heeft de Alfabet-zender besloten om op de zondag vanaf 2 april Match Game te gaan uitzenden. Uiteraard lijkt het duidelijk dat Time After Time (2017) niet vernieuwd wordt met een tweede seizoen. Ook is het nog onduidelijk of de resterende afleveringen uit het eerste seizoen überhaupt nog een keer uitgezonden worden.


Blijf jij kijken naar Once Upon a Time als het een geheel nieuwe cast en verhaallijn krijgt? Vind je het jammer dat Time After Time (2017) per direct is gestopt? Is het terecht dat The Real O’Neals geen derde seizoen krijgt?