The CW krijgt er twee nieuwe series bij, twee series zijn vernieuwd en één serie krijgt een reboot.

The CW heeft besloten om de serie Dynasty een reboot te geven en te bestellen tot serie. The CW’s Dynasty wordt omschreven als een moderne kijk op het leven van twee van Amerika’s rijkste families, de Colby’s en de Carringtons, als zij een vete beginnen voor behoudt van hun fortuin en kinderen. De dramaserie Dynasty was van 1981 tot en met 1989 te zien bij ABC met onder andere Joan Collins, Heather Locklear, Linda Evans en John Forsythe in de hoofdrollen.

Ook heeft The CW twee nieuwe series besteld. Dat is de serie Black Lightning, gebaseerd op een DC Comics en oorspronkelijk ontwikkeld voor FOX. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe superheldenserie Black Lightning.

The CW heeft de dramedy Life Sentence besteld. Het gaat over een jonge vrouw Stelle Abbot (Lucy Hale, Pretty Little Liars) die, nadat ze is gediagnosticeerd met terminale kanker, er achter komt dat ze genezen is. En nu moet ze leren omgaan met de keuzes die ze heeft gemaakt toen ze besloot om te gaan met het leven alsof ze dood ging.

The CW had al wat series vernieuwd zoals The 100, Arrow, The Flash (2014), Jane the Virgin en Supergirl, maar het wachten was op iZombie en The Originals. Nu kunnen de fans opgelucht ademhalen. iZombie is vernieuwd met een vierde seizoen en The Originals is vernieuwd met een vijfde seizoen. Deze twee series voegen zich bij de meerderheid van The CW series die vernieuwd zijn. The CW had Frequency en No Tomorrow al eerder gecanceld.

Ga jij naar de reboot van Dynasty kijken?