Acteur Brian J. Smith zag de bui al hangen en riep de fans op om wat lawaai te maken. Helaas heeft de oproep niet mogen baten, Netflix heeft Sense8 gecanceld.


Het hing al zwaar in de lucht, de donkere wolk die zou gaan voorspellen dat Sense8 niet vernieuwd zou worden door Netflix. En nu is het dan realiteit, Netflix heeft na twee seizoenen de sciencefiction dramaserie sense8 gecanceld. In een zeldzame reactie zei Cindy Holland, vicepresident Netflix Original Content: “Na 23 afleveringen, zestien steden en dertien landen is het verhaal van de Sense8-cluster aan zijn einde gekomen. Het is alles geworden wat wij en de fans gehoopt hadden: gedurft, emotioneel, verbazingwekkend, supervet en regelrecht onvergetelijk.”

Het tweede seizoen, dat op 5 mei nu zijn seriefinale heeft gehad, eindigde met een gigantische cliffhanger dat dus nooit opgelost gaat worden. Tenzij de serie ergens anders een huis gaat vinden. Maar zoals het er nu uitziet lijkt het erop de enorme prijzige serie Sense8 nergens anders aan de man gebracht gaat worden. Maar uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte van eventuele updates over Sense8.

Ben jij teleurgesteld dat Sense8 niet vernieuwd is, of snap je de beslissing van Netflix wel?


Hieronder enkele reacties via twitter van de cast, crew en Netflix op de cancelering: