The Brave, de NBC-dramaserie, heeft de dubieuze eer om de eerste serie te zijn in seizoen 2017/2018 om gecanceld te worden.

NBC heeft stilletjes de militaire dramaserie The Brave gecanceld na slechts één aflevering. Dit na zeer slechte kijkcijfers voor de première-aflevering, die op 25 september 2017 is uitgezonden. Er keken 5,96 miljoen mensen naar de eerste aflevering, dat is 1,3 procent in de demografie en niet genoeg voor NBC om door te gaan met de serie.

In The Brave volgen we D.I.A. Adjunct-directeur Patricia Campbell en haar team van analisten die gebruik maken van de meest geavanceerde surveillance technologie van de wereld in het hoofdkantoor in DC. Al met al gebruikt Adam Dalton en zijn heldhaftige Special Ops-groep van hoogopgeleide specialisten hun onbreekbare band en inzet voor de vrijheid om onschuldige levens te redden en missies uit te voeren op een aantal van de gevaarlijkste plaatsen ter wereld

Op het tijdsslot van The Brave zullen nu herhalingen worden uitgezonden van Law & Order: True Crime. Het is afwachten of en wanneer NBC de resterende afleveringen van The Brave gaat uitzenden. NBC was niet bereikbaar voor commentaar.

UPDATE: Zoals het er nu uitziet lijkt het erop dat alleen de herhalingen op vrijdag van The Brave uit het schema zijn gehaald. Er is dus nog geen sprake van dat The Brave is gecanceld. MijnSerie houd het nieuws over The Brave scherp in de gaten.

Had jij de eerste aflevering van The Brave al gezien?