Deze column dient ter ondersteuning voor de categorie Meest teleurstellende serie van 2017. Vanaf maandag 8 januari t/m maandag 5 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.

Wat waren de beste en slechtste series van 2017.

Over elk nominatielijstje kan je gaan discussiëren maar het lijstje dat de meeste discussies uitlokt is meestal het lijstje van de meest teleurstellende series van het jaar. Dankzij de andere medewerkers van MijnSerie hebben we dit jaar toch tien genomineerden gevonden die niet alleen uit de schrijvershoed van de schrijver van deze column getoverd moest worden want wanneer is een serie nu teleurstellend?

Sommige series begin je te bekijken omdat de inhoud er interessant uitziet of omdat een bepaalde acteur of actrice meespeelt. Andere reeksen interesseren je geen moer, dus die laat je gewoon links liggen. Smaken verschillen nu eenmaal en wat voor de één een top reeks is, is voor een ander echte bagger. Wat dan opvalt is dat er in een lijstje als dit vooral populaire actiereeksen opduiken en zelden of nooit minder bekende series.

Nog een belangrijke noodzaak om zeker in dit lijstje terecht te komen, is veel prijzen winnen. Zeker als een mens zich afvraagt wat er nu speciaal is aan een bepaalde reeks dat die op prijsuitreikingen de ene award na de andere binnenhaalt. Terwijl een hele meute kennissen na amper twee, drie afleveringen al afhaakte.

Niet tevreden over het lijstje? Geen probleem je kan nog altijd een wild card gebruiken om je meest teleurstellende serie in de lijst te gooien.

Fear The Walking Dead
Marvel's Iron Fist
Prison Break
Gotham
Suits
Marvel's The Defenders
24: Legacy
Big Little Lies
Marvel's The Inhumans
The Walking Dead