La Casa de Papel seizoen 2 verschijnt 6 april op Netflix. De streamingdienst meldt op social media dat de nieuwe afleveringen van de Spaanse actieserie dan verwacht mogen worden.



La Casa de Papel is een Spaanse serie van de zender Antena 3. De serie ging daar in première in februari 2017.

In de serie sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.



Ondanks de populariteit van La Casa de Papel ontstond er wat onduidelijkheid over deze serie. Volgens IMDb bestaat seizoen 1 van de serie namelijk uit vijftien afleveringen. Op Netflix staan er echter dertien, terwijl er in Spanje negen zijn uitgezonden. Dit heeft te maken met de lengte van de afleveringen. In Spanje duurden ze 70 minuten, terwijl Netflix er door een re-edit 45 minuten van maakte.

Later in 2017 werden in Spanje de resterende zes afleveringen van 70 minuten uitgezonden. Deze zullen in april dus als seizoen 2 op Netflix verschijnen. Dit zullen meer dan zes afleveringen zijn, omdat de afleveringen wederom re-edit worden naar 45 minuten.