Het lijkt erop dat de actieserie Taken (2017) ten prooi is gevallen aan de Magere Hein van gecancelde series. NBC heeft alle nog aankomende afleveringen uit het uitzendschema gehaald.



Taken (2017) zit op dit moment in het tweede seizoen, op 13 april is de elfde aflevering uitgezonden. Als de fans willen weten hoe het gaat aflopen met Taken(2017) kunnen ze vanaf zaterdag 26 mei de laatste vijf afleveringen gaan zien.

Taken (2017), gebaseerd op de gelijknamige actiefilms, verteld het verhaal over een jongere Bryan Mills (Clive Standen), een voormalige Groene Baret, als hij te maken krijgt met een persoonlijke drama dat zijn leven op zijn kop zet. Terwijl hij strijd om het incident en wraak te overwinnen krijgt Mills een carrière als CIA-Agent. Deze baan zorgt ervoor dat hij zijn gevaarlijke set van vaardigheden boven komen drijven.

De serie ging op 27 februari 2017 in première en tot ieders verrassing werd het wel vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen ging op 12 januari 2018 van start, en nu lijkt het erop dat de serie definitief geen derde seizoen gaat krijgen.

Is het terecht dat Taken (2017) is gecanceld?


Embed from Getty Images
Clive Standen