Stripgigant DC Comics is momenteel druk bezig met een eigen video-on-demand dienst. Recent werd onthuld dat het nieuwe platform de naam DC Universe krijgt en later dit jaar gelanceerd wordt.



DC Universe zal exclusieve televisieseries gaan presenteren op basis van onder meer Titans, Swamp Thing en Harley Quinn. Vorig jaar kondigden Warner Bros. en DC Comics aan dat de bedrijven een eigen videostreamingdienst zouden lanceren, met geanimeerde en live-action content.



DC Universe zal onder meer series gaan aanbieden die nergens anders te zien zullen zijn, zoals de animatieserie Young Justice: Outsiders, de live-action adaptatie van Titans en de geanimeerde serie rondom Harley Quinn, die werd geïntroduceerd in de geliefde serie Batman: The Animated Series. DC Comics heeft ook laten weten dat er een live-action serie komt over Swamp Thing op het nieuwe DC Universe-platform.

Het is nog niet bekend wanneer de dienst live gaat of naar Nederland komt, maar Titans moet ergens in 2018 gelanceerd worden.