De Amerikaanse serie The Sinner krijgt een tweede seizoen. De Amerikaanse televisiezender USA Network heeft namelijk een tweede seizoen besteld van de thrillerserie, die vanaf augustus te zien is.



Het eerste seizoen van The Sinner draait om een vrouw, gespeeld door Jessica Biel, die een moord heeft gepleegd, maar eigenlijk niet weet waarom. Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) moet de zaak oplossen en komt er achter dat de moord is gepleegd doordat Biel een luguber verleden heeft.

Het tweede seizoen gaat ook vooral draaien om Harry Ambrose, die opnieuw een moordzaak moet oplossen. Ambrose reist naar zijn geboorteplaats, een plaatsje ten noorden van New York. Daar zal hij onderzoek doen naar de moord op twee mensen. De moordenaar is net als in het eerste seizoen al bekend. Dit keer is het de elfjarige zoon van het overleden paar.

Carrie Coon (Avengers: Infinity War) speelt Vera, een formidabele, mysterieuze vrouw die vecht tussen het handhaven van de idealen van de gemeenschap die ze leidt en het vervullen van haar eigen verlangens.

Natalie Paul (The Deuce) speelt Heather, een detective in opleiding uit de geboorteplaats van Ambrose. Ze belt Ambrose op om te overleggen over een dubbele moord zonder duidelijk motief.

Hannah Gross (Mindhunter) speelt Marin, de beste vriendin van Heather in haar middelbare schooltijd, die jaren geleden uit de stad verdween in een wolk van mysterie.



Zie ook het bericht USA Network laat tweede seizoen The Sinner maken dat MijnSerie in maart publiceerde.

Het eerste seizoen van The Sinner is in Nederland te zien op Netflix.