FOX stopt met het uitzenden van de komische series Brooklyn Nine-Nine en The Last Man on Earth. Dat schrijft The Hollywood Reporter. Brooklyn Nine-Nine was vijf seizoenen te zien en The Last Man on Earth vier.



Voor Brooklyn Nine-Nine is er echter nog hoop. Zo hebben Hulu, TBS, NBC en Netflix naar verluidt al laten weten interesse te hebben in de komedieserie over het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door onder anderen Andy Samberg, Terry Crews en Andre Braugher.

In Nederland zijn de eerste vier seizoenen van Brooklyn Nine-Nine te bekijken op Netflix. Het huidige vijfde seizoen is hier elke zaterdag te zien op Comedy Central.



Will Forte is de maker van The Last Man on Earth. Dat is een komedieserie over twee vreemden die samen de toekomst van de mensheid moeten waarborgen. Voor deze serie lijken andere zenders geen interesse te hebben.

FOX stopt ook met The Mick na twee seizoenen. Die komedieserie gaat over een onbezonnen, brutale oplichtster die haar hele leven is bezig geweest met spelletjes spelen en het verafschuwen van enige verantwoordelijkheid.