Andrew Lincoln, de acteur die Rick Grimes speelt in The Walking Dead, zal waarschijnlijk niet te zien zijn in het tiende seizoen van de zombieserie. Hij zou de serie verlaten na het negende seizoen.



Dat melden diverse Amerikaanse media. AMC wilde nog niet reageren op de berichtgeving. Lincoln speelt al acht seizoenen lang de hoofdrol in de serie van de Amerikaanse zender AMC. Hij zal in seizoen negen nog in zo'n zes afleveringen verschijnen, meldt de filmsite Collider.

Embed from Getty Images
Andrew Lincoln

Volgens Collider zal de zombieserie vanaf seizoen tien draaien om het personage Daryl Dixon. Norman Reedus speelt Dixon al sinds het begin van de serie. Vorig seizoen vertrok Chandler Riggs, die in het eerste seizoen de zoon van Grimes speelt, al de serie nadat zijn personage Carl was vermoord.

Het negende seizoen is op dit moment in productie en zal eind 2018 te zien zijn. De serie The Walking Dead speelt zich af in een wereld die door zombies is overgenomen en volgt een groep mensen die dagelijks probeert te overleven.

Zie ook het artikel Laatste aflevering seizoen acht van The Walking Dead slecht bekeken dat MijnSerie op 21 april publiceerde.