Net als in juni 2018 hebben we alle* nieuwe series die in juli 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.



How Not to Summon a Demon Lord

Te zien vanaf: Donderdag 5 juli bij Tokyo MX.
Het verhaal: De Japanse animatieserie How Not to Summon a Demon Lord is gebaseerd op de light novel series geschreven door Yukiya Murasaki en geïllustreerd door Takahiro Tsurusaki.
De stemmencast: Masaaki Mizunaka, Azumi Waki en Yuu Serizawa.


Sacred Games

Te zien vanaf: Vrijdag 6 juli bij Netflix.
Het verhaal: Sacred Games draait om Sartaj Singh, een cynische veteraan bij de politie van het voormalige Bombay, die een anonieme tip krijgt. Een onbekend persoon belooft hem de mogelijkheid om de beruchte topcrimineel Ganesh Gaitonde op te pakken. Terwijl Singh zich verdiept in zijn doelwit, komt hij erachter dat zijn nieuwe missie deel uitmaakt van een veel groter geheel. Er is een namelijk samenzwering gaande die ver buiten de stad reikt en waar tevens spionnen, terroristen, politici en zelfs een Bollywood-ster bij betrokken zijn.
De cast: Saif Ali Khan, Radhika Apte en Nawazuddin Siddiqui.


Angels of Death

Te zien vanaf: Vrijdag 6 juli bij AT-X.
Het verhaal: In Angels of Death wordt de dertienjarige Rachel wakker en komt terecht in de kelder van een verlaten gebouw. Zonder herinneringen of zelfs maar een idee waar ze kon zijn, dwaalt ze het gebouw af, verdwaald en duizelig. Bij haar zoektocht komt ze een jongen bedekt in verband tegen. Hij stelt zichzelf voor als Zack en hij hanteert een grim reaper sikkel.
De stemmencast: Nobuhiko Okamoto, Haruka Chisuga, Mariya Ise en Takahiro Sakurai.

Samantha!

Te zien vanaf: Vrijdag 6 juli bij Netflix.
Het verhaal: Samantha!; een in de jaren 80 enorm populair kindsterretje, dat inmiddels door iedereen vergeten is. En dus bedenkt ze allerlei compleet gestoorde plannen om terug in de spotlights te komen. Ze krijgt hulp van haar manager Marcinho, haar kinderen Cindy en Brandon en haar ex-man en oud-voetballer Dodoi.
De cast: Emanuelle Araújo, Daniel Furlan, Sabrina Nonato, Cauã Gonçalves en Douglas Silva.


Mr. Sunshine (2018)

Te zien vanaf: Zaterdag 7 juli bij tvN.
Het verhaal: Mr. Sunshine (2018) richt zich op een jongetje geboren in het gezin van een huisbediende en die naar de Verenigde Staten reist tijdens de Shinmiyangyo in 1871 (Amerikaanse expeditie naar Korea). Hij keert later terug naar zijn geboorteland als een Amerikaanse Marinier. Hij ontmoet en wordt verliefd op de dochter van een aristocraat. Tegelijkertijd ontdekt hij een plot door buitenlandse troepen om Korea te koloniseren.
De cast: Lee Byunhg-hun, Kim Tae-Ri, Yoo Yeon-Seok en Kim Min-Jung.

Sharp Objects

Te zien vanaf: Zondag 8 juli bij HBO.
Het verhaal: In Sharp Objects confronteert een verslaggever de psychologische demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad om een gewelddadige moord te verslaan.
De cast: Amy Adams, Patricia Clarkson en Madison Davenport.


The Outpost

Te zien vanaf: Dinsdag 10 juli bij The CW.
Het verhaal: In The Outpost is Talon de enige overlevende van een ras genaamd de Blackbloods, ze begeeft zich naar de rand van de beschaving om de moordenaars van haar familie te volgen, tijdens haar reis ontdekt ze haar bovennatuurlijke krachten die ze moet leren gebruiken om haar doelen te bereiken.
De cast: Jessica Green, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse en Anand Desai-Barochia.

TKO: Total Knock Out

Te zien vanaf: Woensdag 11 juli bij CBS.
Het verhaal: Kevin Hart presenteert TKO: Total Knock Out het spelprogramma waarin de winnaar een geld bedrag mee naar huis mag nemen.
De cast: Kevin Hart.

Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters

Te zien vanaf: Woensdag 11 juli bij TruTV.
Het verhaal: Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters is een anthologie van verhalen verteld via diverse genres dat sociale normen en gebrekkige karakters hekelt.
De cast: Atkins Estimond, Josephine Lundy, Karan Soni, Victoria Hall en Tara Lynne Barr.


Tenrou: Sirius the Jaeger

Te zien vanaf: Donderdag 12 juli bij AT-X.
Het verhaal: Imperial Capital, 1930. In Tenrou: Sirius the Jaeger belandt een vreemde groep mensen met koffers voor muziekinstrumenten op het station van Tokyo. Ze worden de "Jaegers" genoemd, zij jagen op vampier.Onder hen was er een jonge man met opvallende sereniteit en ongewone uitstraling. Zijn naam is Yuliy, een weerwolf wiens thuisdorp werd verwoest door vampiers. Yuliy en de Jaegers nemen deel aan een dodelijke strijd over een mysterieuze heilige boog die alleen bekend staat als "The Arc of Sirius". Welke waarheid wacht hen aan het einde ...?
De stemmencast: Yuuto Uemura, Sayaka oohara, Hinata Tadokoro en Nanako Mori.

Miz & Mrs.

Te zien vanaf: Dinsdag 24 juli bij USA Network.
Het verhaal: Miz and Mrs. is een documentaireserie over de levens van The Miz en Maryse. In de serie van zes afleveringen van een half uur staat het getrouwde paar, bekend als groter dan het leven zowel binnen als buiten de ring, omdat de supersterren voor het eerst ouders worden.
De cast: Michael Gregory Mizanin en Maryse Mizanin.

Castle Rock

Te zien vanaf: Woensdag 25 juli bij Hulu.
Het verhaal: De anthologieserie Castle Rock zal vele karakters en thema’s uit de boeken van Stephen King samenbrengen Elk seizoen zal andere karakters en verhaallijnen volgen terwijl er thema’s en bepaalde karakters uit voorgaande seizoenen verweven worden in het verhaal.
De cast: Sissy Spacek, Andre Holland, Jane levy, Scott Glennen Bill Skarsgård .


Making It

Te zien vanaf: Dinsdag 31 juli bij NBC.
Het verhaal: In deze reality wedstrijd nemen ambachtslui uit alle lagen van de bevolking een reeks projecten op zich. In de loop van elke aflevering moeten de deelnemers een ander thema aanpakken, handgemaakte items in verschillende disciplines - waarvan de moeilijkheidsgraad bij elke aflevering toeneemt totdat een winnaar wordt gekroond in Making It.
De cast: Nick Offerman, Amy Poehler, Dayna Isom Johnson en Simon Doonan.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in juli 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.